Masterclass

I hele danmark

Bag om smagen handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser.

Hovedstadområdet

Hovedstadområdet

Sjælland og øerne

Sjælland og øerne

Syddanmark

Syddanmark

Midtjylland

Midtjylland

Nordjylland

Nordjylland

Bornholm

Bornholm

Sorter efter

lørdag den 04.03.23

Vegansk brunch for begyndere / lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • lørdag den 04.03.23 kl. 09:00 - 13:30

Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønne mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. På denne workshop fokuserer vi på brunchmenuen med fokus på sundhed, smag og æstetik.Du vil blive inspirere...

Se hold og info

søndag den 05.03.23

Asiatisk køkken - søndag med smag

  • Ledige pladser
  • Rungsted Kyst
  • søndag den 05.03.23 kl. 12:00 - 17:00

Kom og lav asiatisk mad med Michael Arvedlund, der viser dig hvordan ægte Sydøstasiatisk og Japansk mad laves med de rigtige krydderier og råvarer og hvordan de forberedes, fuldstændigt som i deres oprindelseslande. Michael har lært retterne af...

Se hold og info

lørdag den 18.03.23

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Solrød Strand
  • lørdag den 18.03.23 kl. 10:00 - 14:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

søndag den 16.04.23

Vegansk mad for begyndere / søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • søndag den 16.04.23 kl. 10:00 - 14:30

Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønne mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. Her lærer du at lave 2-4 velsmagende plantebaserede retter som kan overraske de fleste kødelskere. Du vil b...

Se hold og info

søndag den 14.05.23

Veganske desserter og kager / søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • søndag den 14.05.23 kl. 10:00 - 14:30

Der kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter. Nogle gør pga allergener, andre gør det pga sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke. På denne workshop læ...

Se hold og info