Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...
Her lærer du at lave mad med grønsager i centrum, hvordan du gør maden velsmagende, så din hverdagsmad bliver både sund og festlig. Siden jeg var barn, har jeg selv dyrket grønsager og har derfor livet igennem spist mange grønsager. Kurset handler...
Tag med på en rejse igennem det autentiske thailandske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen,...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Hvor mange retter kan du lave med bønner? Kender du til opskrifter, hvor bønner kan bruges til pastaretter, salater, supper, dips, brød og desserter? Kan du variere med kikærter, kidney- cannellini- og edamamebønner, sorte og hvide bønner? Kender...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Tag med på en rejse igennem det autentiske vietnamesiske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år med stor begejstring har lavet mad til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige år års arbejdsophold som biolog...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Kom og få en spændende introduktion til det spændende japanske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad i professionelt og privat regi. Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Sing...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Ciderbrygning
- sådan kommer du i gang
Har du flere
æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider!
På en enkelt
aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer fre...