Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Tag med på en kulinarisk rejse med ramsløg
Vi vil udforske de mange smagsnuancer og kulinariske muligheder,
som denne skønne og super sunde forårsplante bringer med sig.
Lær hvordan du kan forvandle de delikate ramsløg til en række
velsmagen...
Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldt chokolade, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du støber selv chokoladen i formene, kommer fyld...
Ramsløg er supersunde, men bruger du dem kun til pesto eller smør,
så har vi den perfekte løsning til dig!Kom og vær med i vores spændende kinesiske ramsløg forårsrulle
workshop, hvor vi vil lære dig at lave lækre og sunde forårsruller fyldt m...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...
Er du træt af at bage glutenfrit brød, som ikke kan spises? Eller
bage brød, som man nøjes med, fordi det skal være glutenfrit?
Vil du gerne lære en metode, som kan lære dig at bage
glutenfrit brød, som bliver luftigt, har smag og som rent fak...
Tag med på en kulinarisk rejse med ramsløg
Vi vil udforske de mange smagsnuancer og kulinariske muligheder,
som denne skønne og super sunde forårsplante bringer med sig.
Lær hvordan du kan forvandle de delikate ramsløg til en række
velsmagen...
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i bagværk og desserter?På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Lørdag 4. maj, der årsdagen for Danmarks befrielse i 1945, inviteres på en spændende og oplevelsesrig dag i Rold Skov, hvor menuen står på vild mad og spændende aktiviteter. Guider på dagen er naturvejleder Søren Risborg, kok Flemming Graff Horup...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Vidste du, at bælgfrugter kan
bruges i bagværk og desserter?
På dette kursus lærer du om
bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og
ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længer...
Flødebollekursus voksen og barnTil
store og små flødebollefans – kom og lav jeres helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver og prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen. Det
bliver en dag med hygge og s...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 6...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Flødebollekursus voksen og barnTil
store og små flødebollefans – kom og lav jeres helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver og prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen. Det
bliver en dag med hygge og s...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 6...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Kursus på 3 mødegange med et nyt tema hver gang.
De officielle danske klimakostråd
anbefaler, at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men det kniber med
inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2 g om dagen.
Bælgfrug...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 6...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 6...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
Vi går en tur ad den rute, som blev indviet sidste år - langs Nørresø, op ad stierne i områdets slugter og ned forbi Granada på tilbagevejen.Undervejs ser og hører vi om områdets natur og udvikling fra for 150 år siden, fra det var bar mark...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Ciderbrygning
- sådan kommer du i gang
Har du flere
æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider!
På en enkelt
aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer fre...
Vidste du, at bælgfrugter kan
bruges i bagværk og desserter?
På dette kursus lærer du om
bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og
ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længer...
Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets
kvalitet, men også for din fordøjelse.
Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kur...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens kre...
Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer og andre skønne sager. Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel og smagsg...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens kred...
Kurset er for dig, der allerede har lært at bage med surdej, men som ønsker mere inspiration og gode tips. Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene fo...
En
svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og
indsamler forskellige svampe.
Vi
spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de
giftige? Hvilken betydning har de i skovens kre...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
En
svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og
indsamler forskellige svampe.Vi
spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de
giftige? Hvilken betydning har de i skovens kreds...
Kurset er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med en flerlagslagkage a la Bagedysten med pynt, forskellige cremer og gelé, teknikker og lækker bund. Kurset består af to mødegange. Første mødegang medbringer du to glas. Medbring derudover...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Bælgfrugternes Dag – mad med
bønner, linser og ærter
I anledningen af mærkedagen,
skal vi på dette kursus lave lækker og nem hverdagsmad med bønner, linser og
ærter. Du vil blive introduceret til alverdens forskellige bælgfrugter, deres
e...