👨🍳
Mænd laver mad! 🔥
- Madlavningskursus
for mænd
Er du klar til
at tage køkkenet med storm? 💪
Vil du lære, hvordan du laver mad, der smager rigtig godt – og som
passer perfekt til en god bøf eller en saftig kotelet? 🥩
- og udvide dit...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Elsker du pizza og vil du lære hvordan du selv kan skabe den autentiske smag af Italien? Så kom med på dette kursus, hvor pizzaiolo Michele deler ud af sin viden (på engelsk) om den ægte italienske pizza. Du får selv fingrene i dejen og nyder godt...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Få ny energi i madpakken – og glæd dig til frokosten igen!
Er du træt af kedelige madpakker og gentagelser uge efter uge? På dette kursus lærer du at forvandle dine madpakker til farverige, lækre og næringsrige måltider, som både smager fantas...
I
1876 startede A. P. Lorentzen med en lille hjemmeproduktion af hvidtøl i
Nørregade 44 i Skive. Blev overtaget af Christian Christiansen i 1895 som
udvidede bryggeriet og delte virksomheden i et ølbryggeri som han gav navnet
Thordal efter sin...
Oplev grøntsagernes magi – en inspirerende workshop i det grønne køkken
Vil du lære at lave grøn mad, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og mætter? Så er denne workshop noget for dig! På få timer guider vi dig gennem en række lækre,...
🎄
Julens sødeste kursus: Lær at lave fyldte chokolader
Fyldte
chokolader hører julen til – og de vækker altid glæde ❤️
Hvad enten de nydes i stearinlysets skær eller gives som hjemmelavet julegave,
så spreder de smil hos både store og små.
P...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Har du lyst til at få nemme opskrifter, viden om og gode teknikker til hvordan man kan få flere bælgfrugter ind i sin hverdag. Denne dag er i bælgfrugternes selskab - hvor der både laves brød, konfekt, kager og desserter. Vidste du, at bælgfrugter...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Boost din kost med lækre og proteinrige retter – en smagfuld workshop for alle med fokus på sundhed og mæthed
Vil du lære at lave måltider, der både smager fantastisk og giver din krop den næring, den har brug for? På denne workshop sætter vi...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Kom med til en underholdende aften med ølsmagning og
lækre smagsoplevelser af stifter og brygmester Casper Møller fra Skovlyst! Kom
sammen med dine venner, kone/kæreste/mand, nabo eller måske dine kolleger?
Du får en helt ekstraordinær oplev...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel. Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel.
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
🎄
Julebag i køkkenet – kom og bag!
Nu dufter det
snart af jul i køkkenet! Vi tænder ovnene, ruller dejen ud og bager masser af
lækre småkager sammen 🍪
Glæd dig til en hyggelig dag med julestemning, duft af kanel og sprøde småkager
– og ja, d...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel. Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
🍫
Lav sundere slik uden raffineret sukker!
Slik
behøver ikke være kedeligt – snarere tværtimod! På dette kursus lærer du at
trylle lækre, sunde godbidder frem, som alle vil elske.
Hvad
kan du lave?
🍬 “Toblerone” af mørk chokolade,
mandler...
🥖
Surdejskursus – Lækkert brød med smag og sundhed 🥖
Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
På dette kursus dykker vi ned i surdejens verden, hvor smag, håndværk og god
fordøjelse går hånd i hånd 🫶
Surdej fungerer
som båd...
🌿 Hvad har skoven at byde på i denne uge? 🌿Tag med Bibi på en sanselig opdagelsesrejse i naturen! 6 mandage inviterer hun dig med ud i skoven, hvor vi sammen udforsker skovens skatte – og det er meget mere end bare de spiselige!✨ Hvad opl...
I
1876 startede A. P. Lorentzen med en lille hjemmeproduktion af hvidtøl i
Nørregade 44 i Skive. Blev overtaget af Christian Christiansen i 1895 som
udvidede bryggeriet og delte virksomheden i et ølbryggeri som han gav navnet
Thordal efter sin...
I
1876 startede A. P. Lorentzen med en lille hjemmeproduktion af hvidtøl i
Nørregade 44 i Skive. Blev overtaget af Christian Christiansen i 1895 som
udvidede bryggeriet og delte virksomheden i et ølbryggeri som han gav navnet
Thordal efter sin...