Har du svært
ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske
kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du
nemt kan integrere dem i dine måltider!
På vores madlavningsworkshop vil du...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Lær at lave nem og lækker hverdagsmad med bælgfrugter.Du bliver introduceret til alverdens bælgfrugter, og lærer om deres egenskaber, anvendelsesmuligheder samt de fordele der er i bælgfrugter.Vi tilbereder velsmagende og simple vegeta...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer, rugbrød og andre skønne sager. Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel. Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Kom og oplev de
mange lækre muligheder med ramsløg! Vi forvandler denne skønne forårsplante til
velsmagende retter som pesto, forårsruller, wokretter og pandekager. Forkæl
dine smagsløg og imponér dine gæster!
Perfekt for
familier og venner...
Har du svært
ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske
kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du
nemt kan integrere dem i dine måltider!
På vores madlavningsworkshop vil du...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel.
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
De officielle danske klimakostråd anbefaler at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men det kniber med inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2 g om dagen.Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og...
Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel. Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel.
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Kom og oplev de
mange lækre muligheder med ramsløg! Vi forvandler denne skønne forårsplante til
velsmagende retter som pesto, forårsruller, wokretter og pandekager. Forkæl
dine smagsløg og imponér dine gæster!
Perfekt for
familier og venner...
Naturen har meget at byde på, men man skal vide, hvad man går efter, hvis man vil spise, hvad man finder. På denne tur vil vi lede efter efter spiselige urter, bær og svampe.HVAD LÆRER DUUndervejs på turen lærer du under din guide Askes kyndige ve...
Naturen har meget at byde på, men man skal vide, hvad man går efter, hvis man vil spise, hvad man finder. På denne tur vil vi lede efter efter spiselige urter, bær og svampe.HVAD LÆRER DUUndervejs på turen lærer du under din guide Askes kyndige ve...
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i bagværk og desserter?På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug...
Naturen har meget at byde på, men man skal vide, hvad man går efter, hvis man vil spise, hvad man finder. På denne tur vil vi lede efter efter spiselige urter, bær og svampe.HVAD LÆRER DUUndervejs på turen lærer du under din guide Askes kyndige ve...
Naturen har meget at byde på, men man skal vide, hvad man går efter, hvis man vil spise, hvad man finder. På denne tur vil vi lede efter efter spiselige urter, bær og svampe.HVAD LÆRER DUUndervejs på turen lærer du under din guide Askes kyndige ve...
Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets
kvalitet, men også for din fordøjelse.
Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kur...
Træt af den samme mad hver dag? Vil du lære at lave sunde,
spændende retter, der både ser godt ud, smager fantastisk og – ikke mindst –
gør godt for kroppen?
På dette kursus får du masser af inspiration til nem og
nærende hverdagsmad, fyldt...
Lær at lave simpel og velsmagende vegetariske retter med bælgfrugter.Vi tilbereder velsmagende og simple vegetariske retter med:• Bønner • Linser• Ærter.Du får viden om og inspiration til, hvordan du kan få dit proteinbehov dækket med mindre...
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i brød, bagværk og desserter? På dette kursus lærer du:• Om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken • Hvordan linser og ærter kan erstatte nødder• Hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med...
Ciderbrygning
- sådan kommer du i gang
Har du flere
æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider!
På en enkelt
aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens kr...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...