Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønnere mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. På denne workshop fokuserer vi på brunchmenuen med fokus på sundhed, smag og æstetik.Du vil blive inspire...
Kom og lav asiatisk mad med Michael Arvedlund, der viser dig hvordan ægte Sydøstasiatisk mad laves med de rigtige krydderier og råvarer og hvordan de
forberedes, fuldstændigt som i deres oprindelseslande. Michael har lært
retterne af nationale k...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønnere mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. Her lærer du at lave 2-4 velsmagende plantebaserede retter som kan overraske de fleste kødelskere. Du vil...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Der kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter. Nogle gør pga. allergener, andre gør det pga. sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke. På denne workshop...